/Tyler szobája/
Amilyen gyorsan csak tudtam, a Salvatore Panzióba siettem. Pontosabban a szobámba. Fura. Olyan érzésem van, mintha el sem mentem volna ebből a kisvárosból. Mintha nem is napokkal ezelőtt érkeztem volna. Bár, tény és való, hogy ezalatt a pár nap alatt, még nem láttam Damon Salvatore-t. Ez vajon minek tudható be? Puszta véletlen? Vagy esetleg az idősebbik Salvatore bujkál előlem? Mi tagadás, a helyében én is ezt tenném.
Még tovább folytattam volna a gondolatmenetemet, de ekkor eszembe jutottak Tyler szavai:
"...a tesoid is itt lesznek..."
Helyes! Az alapítók Bálján mindenképp találkozni fogok Damon-nel. Igaz, hogy ott nem fogom tudni kitépni a szívét... Túlságosan is feltűnő lenne...
Kinyitottam a szekrényemet, majd kivettem az egyik báli ruhámat. Bementem a fürdőbe, gyorsan lezuhanyoztam, kisminkeltem magam, majd szépen felöltöztem. Kerestem egy magassarkút, ami illik a ruhámhoz, és az álarcomat is előkerestem. Mégis csak Álarcos Bál lesz. És... szeretnék meglepetést okozni az idősebbik unokatesómnak.
Elővettem a kistáskámat, beletettem az álarcomat, és a biztonság /hatás kedvéért egy karót is...
Elindultam vissza a Lockwood- Villába.
/Folyt.Köv. Lockwood Villa/
/JÁTÉK BEFEJEZVE/