Költözés | Figyelem az oldal elköltözött az alábbi linkre!
www.vampsiterpg.hungarianforum.com |
Testvéroldal | Az irányításunk alatt van
egy másik VD-s szerepjáték.
Kérlek titeket, hogy ide
is regizzetek :)
vampsiterpg.hungarianforum.com |
|
| Samantha Cox háza | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Adam Fell
Hozzászólások száma : 19 Reputation : 0 Join date : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Samantha Cox háza Szomb. Nov. 12, 2011 8:46 pm | |
| Mikor már készültem újra a csengőért nyúlni, Sam kinyitotta az ajtót, és ott állt előttem egy elbűvölő hosszú kék ruhában. Nagyot nyeltem, nehogy rá vessem magamat, és hirtelen szűknek éreztem a nyakkendőmet, és kicsit megigazítottam. Rájöttem, ha itt állok szótlanul még azt fogja hinni, hogy nem tetszik nekem. - Remekül festesz. - nyögtem ki végre. Átnyújtottam a csokrot. - Neked hoztam. - mondtam egy halvány mosollyal. - Sajnálom a késésért, csak dugó volt. - hazudtam. Elég fura lenne, ha azt mondanám, hogy készülődtem. Meg borotválkozás közben elvágtam az arcomat, így még tovább húzódott az idő. Mikor lerakta a rózsákat, a karomat nyújtottam feléje. - Mehetünk? - kérdeztem, és amikor belém karolt óvatosan kivezettem a házból, és le a pár lépcsőfokon. Egyrészt, hogy ne essen el abba a ruhába, másrészt, hogy én ne lépjek rá. Besegítettem a kocsiba, és én is beszálltam. Majd az utunk egyből a Lockwood birtok felé vezetett..
/folyt. Lockwood villa/ | |
| | | Samantha Cox
Hozzászólások száma : 38 Reputation : 0 Join date : 2011. Oct. 26. Age : 29
| Tárgy: Re: Samantha Cox háza Szomb. Nov. 12, 2011 12:12 am | |
| Kiszálltam a kocsiból,majd bementem a házba.Megvártam míg elmegy a kocsijával,majd felmentem a szobámba. Lefürödtem,felvettem pizsamámat,majd elmentem aludni. - - Pár nap múlva - - Végre eljött a bál napja.Már alig vártam a mai napot. Már 5 óra felé elkezdtem készülődni,hogy időben készen legyek. 6 óra 15 perc volt mikor csengettek. Kinyitottam az ajtót és Adam állt ott,kiöltözve és egy csokor vörös rózsával a kezében.Ezen csak mosolyogtam. -Szia!-köszöntem neki mosolyogva | |
| | | Adam Fell
| Tárgy: Re: Samantha Cox háza Pént. Nov. 11, 2011 11:23 am | |
| Valamit nagyon kotorászhatott a zsebében, majd előkapta a papír cetlit. Névjegykártyát hordoz magával? Akkor biztosan már tudat alatt készülhetett erre a találkozóra. - Bármikor? - vontam fel kérdőn a szemöldökömet. - Nem tudod, hogy most mibe egyeztél bele. - húztam egy széles vigyorra a számat. A névjegykártyáért nyúlva, "véletlenül" végig simítottam puha kézfején, és figyeltem, hogy milyen hatást váltok ki belőle. Egyből egy mosolyra késztetett. Ez jót is tett az egomnak. Kiszállt, majd figyeltem, amint belépett a házba. Mikor meg voltam győződve, hogy minden rendbe lesz vele, elmentem.
- - Pár nap múlva - -
Leparkoltam a ház előtt a kocsival, s kiszálltam. A verandára sétáltam majd megnyomtam kétszer a csengőt, és vártam. Sajnos egy kicsit elkéstem, de remélem megbocsát nekem. A kezemben egy csokor vörös rózsát tartottam, és lenéztem az öltönyömre. Frissen volt vasalva, a hajam se áll össze-vissza. Meg vagyok borotválkozva, szinte soha nem készülődök ennyit. Az a nők feladata. | |
| | | Samantha Cox
| Tárgy: Re: Samantha Cox háza Szer. Nov. 09, 2011 5:05 am | |
| -Remek!Nekem jó lesz akkor.-mondtam mosolyogva Keresgélni kezdtem a zsebembe egy névjegykártyát amin rajta van a telefonszámom is.Találtam is egyet. -Tessék a telefonszámom! Bármikor felhívhatsz!-mondtam mosolyogva,majd átadtam neki a névjegykártyámat Mikor elvette,tőlem, hozzáért a keze az enyémhez és olyan jó érzés fogott el. Kicsit el is pirultam. | |
| | | Adam Fell
| Tárgy: Re: Samantha Cox háza Szer. Nov. 09, 2011 4:34 am | |
| Nem is volt olyan messze a háza, bár azért igyekeztem lassabban menni, mivel csúszós volt az út, és agyon marna a bűntudat, hogy miattam sebesült volna meg Samantha. De szerencsére jú utunk volt, szinte mindig volt témánk. Nagyon vidám lány, és szimpatikus. De még mennyire. Követtem az utasításait, miszerint, hogy merre menjek, s leparkoltam a megadott ház előtt. Még járt a motor, és mosolyogva rá néztem. - Akkor a Bál napján felveszlek itt 6-kor. Mit szólsz? - dőltem hátra, még mindig fogva a kormányt. | |
| | | Samantha Cox
| Tárgy: Re: Samantha Cox háza Kedd Nov. 08, 2011 4:27 am | |
| Egy olyan 20 perc alatt itt is voltunk. Szerencsére nem fagytam meg. Út közben is beszélgettünk.Nagyon meg kedveltem Adam-et. -Hát megérkeztünk!-mondtam miután megállt a ház előtt -Köszönöm,hogy hazahoztál!-mondtam Szerencse,hogy van kocsija és hazahozott mert jöhettem volna hazafelé a sötétbe és a hidegbe. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Samantha Cox háza Szomb. Okt. 29, 2011 9:38 am | |
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Samantha Cox háza | |
| |
| | | | Samantha Cox háza | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |