Otthon... Nos ez nem az a szó, amit erre a hatalmas, több szobás villára használhatnék. Hiába, az otthonom örökre Anglia marad.
Hálás voltam Helénának, amiért segített lakást találni, de kicsit mérges is, amiért egy ekkora "kastélyt" szerzett. Az isten szerelmére, ketten vagyunk Reiával, minek nekünk nyolc(!) szoba?
Első utam a saját szobámba vezetett és villámsebességgel pakoltam ki. Reméltem, hogy nem sokáig maradunk itt, hamar rálelünk Romyra. Persze remélhettem, de a józan eszem tudta, hogy ez képtelenség.
Felhívtam Helénát.
"Nos, tetszik?" kezdte vidám hangon.
"Gyönyörű, de nem gondolod, hogy egy kicsit túlzás?""Ugyan, meg kell adni a módját. És egyébként Klaus sokkal jobban értékeli az efféle pompánt mint a szerénységet.""Honnan vagy ilyen biztos benne?""Csak tudom. Most viszojt az első dolgotok, hogy rátaláljatok Elijara. Klaus testvére, és ha valaki, ő tud nektek segíteni, hogy merre találjátok."Heléna tanácsai jól jöttek, így már azt is tudtam, hogy mi lesz az első dolgom. Reiába a nappaliban futottam össze. Gondolom már ő is kipakolt.