The Vampire Diaries Szerepjáték
Jelentkezz be, vagy ha még nem vagy tag, regisztrálj! =)
The Vampire Diaries Szerepjáték
Jelentkezz be, vagy ha még nem vagy tag, regisztrálj! =)
The Vampire Diaries Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Költözés
Figyelem az oldal elköltözött az alábbi linkre! www.vampsiterpg.hungarianforum.com
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
1. Először is olvasd el a Szabályzatot!
2. Nézz be a Karakterbörzébe!
3. Töltsd ki a Karakterlapot!
4. Ha bármilyen kérdésed van, fordulj az adminokhoz!
5. Vesd bele magad a játékba! =)
Testvéroldal
Az irányításunk alatt van
egy másik VD-s szerepjáték.
Kérlek titeket, hogy ide
is regizzetek :)
vampsiterpg.hungarianforum.com
Karakterbörze
A villához tartozó kert. Image-FB4F_4D8C8DD4
A teljes listáért: KATT!
Staff
A villához tartozó kert. Damon_Salvatore_nr__2_by_MichaelaSalvatore
A villához tartozó kert. 1-01-Pilot-elena-gilbert-11373334-2048-1361 A villához tartozó kert. Th_JeremyGilbert
Latest topics
» Silver moon
A villához tartozó kert. EmptyHétf. Márc. 05, 2012 10:47 pm by Vendég

» Tinédzserek élete
A villához tartozó kert. EmptySzomb. Jan. 14, 2012 4:38 am by Vendég

» Avatar foglalás
A villához tartozó kert. EmptySzomb. Jan. 07, 2012 2:09 am by Beezus

» Beezus Navarro
A villához tartozó kert. EmptySzomb. Jan. 07, 2012 1:59 am by Beezus

» Játszótárs keresés
A villához tartozó kert. EmptySzer. Dec. 07, 2011 10:22 pm by Rose Mary

» Vámpírnaplók szerepjáték a 3. évadtól
A villához tartozó kert. EmptyHétf. Dec. 05, 2011 12:59 am by Katherine Pierce

» A város körüli erdő
A villához tartozó kert. EmptySzomb. Dec. 03, 2011 5:33 am by Rose Mary

» Vampsite szerepjáték
A villához tartozó kert. EmptyPént. Dec. 02, 2011 4:36 am by Elena Gilbert

» Elena szobája
A villához tartozó kert. EmptyPént. Dec. 02, 2011 4:25 am by Elena Gilbert


 

 A villához tartozó kert.

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégA villához tartozó kert. Empty
TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert.   A villához tartozó kert. EmptySzomb. Nov. 19, 2011 9:24 am

Teljesen meglepett a kérdése és egyben zavart is.. Mi az, hogy megvásárolom? Ezt azért már nem kéne.
- Ezek szerint te ezt megvásárlásnak véled? - kérdeztem kicsit idegesen. A mai nap után, hogy lennék képes Elenába szerelmes lenni? Max barát, de amit csinálni akartak az szinte megbocsáthatatlan számomra. Jobb ha egy jó ideig kerül engem mert nem jó ha én ordibálni fogok vele..
- És annyit mondok, hogy nem nem vagyok belé szerelmes. Különben itt se lennék és most nem is lógna az a gyönyörű nyaklánc a nyakadban. - jelentettem ki.
- Szóval csak annyit akarok ezzel mondani, hogy nekem te kellesz és senki más. Remélem érthetően mondtam. -feleltem majd kíváncsian vártam a választ. Igaza lehet, de rájöttem, hogy nincs értelme semmit se csinálni csak érte harcolni minden nap, hogy sohase veszítsem el. Elena már nem érdekel innentől szerintem a búvóhelyemen fogok lakni aztán majd ha lesz gyerek akkor megcsinálhatják a szobámat gyerek szobának.. Nem egy hamar fogok nekik megbocsájtani.. A másik dolog Kath. Innentől ő már nem érdekel ha próbálkozik lerázom. Nem érdekel ha meg akar magának szerezni erre csak annyit tudok mondani, hogy nem fog és el is felejtheti. Care meg ő neki több csalódást nem fogok okozni szeretni fogom örökkön örökké. Addig míg tán karót nem szúrnak a szívembe. Ránéztem az órámra és láttam, hogy igen későre jár.
- Figyelj most nekem mennem kell. Most nem ajánlatos a panzióba jönnöd mert igen nagy problémák vannak és nem szeretném ha látnád ami lesz vagy nem minden ami biztos. Szóval menj haza kérlek. - mondtam majd egy csókot nyomtam ajkára még egy megerősítő ként. Jobb ha nem jön a panzióba mikor tán vitázok velük jobb is ha nem látja. Meg csak a cuccomért megyek és utána a búvóhelyemre. Még egy utolsó csókot adtam neki majd eltűntem.

/ folyt. Salvatore panzió/
Vissza az elejére Go down
Caroline Forbes

Caroline Forbes

Hozzászólások száma : 40
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 21.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

A villához tartozó kert. Empty
TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert.   A villához tartozó kert. EmptyPént. Nov. 18, 2011 10:05 am

~To; Stefan~

Az idő egyre hidegebb lett, és végül egyedül maradtam a verandán. Mindenki bement, táncolt és élvezte a bulit. Én pedig úgy éreztem magam mint akit lekoppintottak. Már vagy egy órája elment. Jobb lesz nekem is indulnom, gondoltam és már épp indultam is volna mikor megjelent előttem.
- Merre voltál? - kérdeztem rögtön kissé támadó stílusban. Nem tehetek róla, azt hittem a ma este tényleg a miénk lesz. Erre az első táncát Elenával, a másodikat Elenával táncolja, és a harmadikat... Nos, akkor eltűnt. A negyedik viszont szintén Elenáé volt. Most akkor ki is a barátnője?! Kissé visszakozva pillantottam a dobozra, ám amint megláttam tátva maradt a szám. Tényleg csodálatos volt, ahogy az apró gyémántok megcsillantak a külső lámpafényben. Tényleg tetszett. Annyira szép volt. Hagytam, hogy Stefan a nyakamba tegye, de közbe megint elfogott egyfajta rossz érzés. Jó ez így? Egy kis ajándékkal elfelejt velem mindent? Ez annyira... nem harmonikus.
- Köszönöm - suttogtam és kezemmel megérintettem a rózsát ami a nyakamba függött. Nem éreztem helyesnek a dolgot, és a gondolataimnak hangot is adtam.
- Ugye most nem megvásárolni próbálod a szeretetemet? - néztem rám kíváncsian, miközben kezdtem úgy érezni, hogy megfulladok a telhetetlenségtől.
- Őszintén Stefan; szereted még Elenát? - bukott ki belőlem a kérdés, de nem bántam meg. Ideje tiszta vizet önteni a pohárba.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA villához tartozó kert. Empty
TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert.   A villához tartozó kert. EmptyPént. Nov. 18, 2011 9:31 am

~ Care<333 ~


Igyekeztem vissza, hogy ne várassam meg annyira, de egyfolytában az járt a fejembe, hogy mit csinált Elena és Damon a szobámban.. Többször is lejátszódott a fejembe az egész és arra is rájöttem, hogy véres volt Elena nyaka. Hisz nem tudtam, hogy miért is van ennyire ismerős illat a szobámba, de már tudtam. Igyekeztem lehiggadni és ne idegesen vissza menni Carehoz, de nagy nehezen sikerült is. Vámpírsebességre kapcsoltam és hamar vissza is értem a kertbe. Az egyik dobozt a zsebembe tettem a másikat a kezemben tartottam tovább is. Körül néztem, hogy merre vándorolt el a drágám és megpillantottam. Olyan szép volt. És tudtam, hogy tökéletes gyémánt nyakláncot vettem neki ami tökéletesen illik hozzá. Oda értem hozzá és egyből megcsókoltam.
- Nos már itt is vagyok. - mondtam mosolyogva. Most minden más gondolatot kizártam a fejemből és egyedül csak rá összpontosítottam.
- Na ezért mentem haza. Care remélem elfogadod tőlem ezt a kis apróságot. - nyújtottam felé a dobozt majd kinyitottam. Mikor megláttam alig bírt szóhoz jutni. Boldog voltam, hogy tetszett neki. Kivettem a dobozból a nyakláncot és a nyakába tettem.
- Csodálatosan áll neked a gyémánt nyaklánc. - mosolyodtam el.
A villához tartozó kert. SN212
Vissza az elejére Go down
Caroline Forbes

Caroline Forbes

Hozzászólások száma : 40
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 21.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

A villához tartozó kert. Empty
TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert.   A villához tartozó kert. EmptyPént. Nov. 18, 2011 8:18 am

To; Stefan


- Tehát fontosat - ízlelgettem a szót, és egyre több kétség volt bennem Stefannal kapcsolatban. Túl sok Mi van ha...? gondolat terjedt szét a fejemben, miket nem tudtam korlátozni. Én se vagyok vak. És az utóbbi időben nem tudom hova tenni a dolgokat.
- Stefan tudom, hogy Katherine veszélyes. Emlékszel? Mióta nem leszek sose harminc éves, és miatta kell mindennap nyuszikat ölnöm - mondtam neki komolyan, miközben már a második szám ment le. Valahogy a vámpírság minden is a gyenge pontom volt. Mert sose választottam volna ezt az utat tudatosan. Voltak álmaim, miszerint végzek majd a Brownon, hatalmas lagzit csapot, utána pedig végignézem ahogy a gyermekeim felnőnek. Ebből most jó ha egy sikerülhet, de nem tudom mennyi rá az esély.
- Csupán furcsán viselkedsz az utóbbi időben - feleltem, és egy apró mosolyt villantottam rá. Bíznom kell benne, mert jelenleg senkibe nem tudok. Elenával már több ideje nem tudtunk egy rendeset beszélni, Bonnie pedig nem kéri a segítségem társkeresés ügyileg, Damonnal nem vagyunk besztfrendek és nem is leszünk, Stefan pedig... az utóbbi időben mintha megváltozott volna.
- Tessék? - néztem rá értetlenül, de egy szempillantás alatt már a semmivel táncoltam. Szuper! Most meg mi a fenét csináljak? Végül fogtam magam és a bárpult felé vettem az irányt a pincértől pedig kértem egy erős italt majd kimentem a verandára és iszogatni kezdtem. Éreztem ahogy az alkohol ellazít és lehunytam a szemem. Sok nekem ez így egyszerre. A pasim állandóan az exbarátnőjével van, engem meg le sem szar, mint akit jó mutogatni. Én több vagyok mint egy hülye szőke. Vannak ézéseim, nem vagyok viaszbaba. Tudom milyen a féltékenység, tudom milyen amikor valaki szeret. De most csak per pillanat aggódom. Aggódom, hogy újra egyedül maradok. Örökkre.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA villához tartozó kert. Empty
TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert.   A villához tartozó kert. EmptyVas. Nov. 13, 2011 7:45 am

Végül is igaza volt, hogy kapcsoljam ki, de emlékszem mikor kikapcsoltam az emberségemet.. Hidegvérű gyilkos voltam és mindig Lexinek sikerült az áttörés, hogy vissza kapcsoljam.
- Igaz meg minden, de nem tehetem tudom jól, hogy milyen vagyok ha kikapcsolom. - mondtam már kicsit nyugodtabban. Inkább elviselem, de nehezen az emberségemet mint hogy semmivel se törődve gyilkos legyek. Meg ha úgy vesszük lehet, hogy ez Kath egyik terve. De abban is igazat adok, hogy kikapcsolta az emberségé és most az a fő célja, hogy pokollá tegye az életemet.
- Nem tudom. Nem tudom, hogy hogy döntsek. - jelentettem ki végül. Vettem egy mély levegőt és jobbnak láttam ha inkább vissza megyek Elenához táncolni.
- Ha megbocsátasz most vissza megyek Elenához táncolni és majd máskor folytatjuk mert nekem ennyi elég volt ma már. - mondtam. Hátat fordítottam és vissza sétáltam a bálterembe.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

Katherine Pierce

Hozzászólások száma : 77
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 14.

A villához tartozó kert. Empty
TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert.   A villához tartozó kert. EmptyVas. Nov. 13, 2011 7:14 am

- Például hallgass az érzelmeidre! - mondtam tagoltan, minden egyes szót érthetően. Komolyan Stefant már lassan diliházba kell vinni, hogy ott kivizsgálják, ha ezek után is így viselkedik. Láttam rajta, hogy benne is nagyon felment a pumpa, és már tényleg nem tudja az állapotát kordában tartani.
Megforgattam a mondandójára a szememet. Ne mondja meg, hogy mit csináljak. Úgyis azt fogom tenni a végén, amit ÉN akarok! Hirtelen el kezdte vedelni az alkoholt. - Tudod a legkönnyebb az lenne, ha kikapcsolnád az érzéseidet. - vontam meg a vállamat, felvéve a "nem törődöm" stílusomat. - Te nem látod, hogy mi a tervem? Tönkre tenni az életedet? - kiabáltam már a végén vele. - Eszem ágában sincs, MAGAMNAK akarlak, Stefan! - néztem rá komolyan. - Tessék. Kimondtam! - emeltem az égnek a tekintetemet. Mit vált ki belőlem? Nem akarom elveszíteni a normális énemet. Egyszer voltam már kedves, mielőtt még megszültem a csodaszép kislányomat, de azóta.. Soha nem válok ugyanazzá a nővé, aki egyszer voltam. Így legalább bármit elérhetek, amit akarok. Max elfordulnak tőlem.
- Hidd el, bárhova mész én megtalállak. - suttogtam, a hangom komoly volt. Ott van nekem egy erős boszorkány, akivel meg tudom őt találni. Tessék! Probléma megoldva. Vagyis egy a sok közül. - De mondom a legkönnyebb az lenne, ha kikapcsolnád az érzéseidet. Egy gombnyomás! És kész! Megszabadulsz a sok felesleges terhektől, és élvezheted az életet. Nem akarsz felszabadulni? - kérdeztem tőle. - Nem akarod nyugton élni az életedet? Feszültség nélkül? - léptem hozzá közelebb. - A kezedben van a döntés. - fogtam meg a kezeit, a szemébe nézve. Ahelyett, hogy itt nyávogna, már rég normális lehetne újra. Mármint, érzelmek nélkül.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA villához tartozó kert. Empty
TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert.   A villához tartozó kert. EmptyVas. Nov. 13, 2011 6:47 am

- Jó okéé értem én.. de azt se tudom, hogy mit csináljak meg minden! - ideges voltam. Még mi jöhet? Jön Bonnie is, hogy húú Stefan szerelmes vagyok beléd vagy tán Sam? Ebből már elegem van.. Az életem a feje tetején. Nem érdekelt most már semmi se! Szerencse, hogy van egy külön rejtek helyem majd ott leélem az életemet nyugisan és még tovább.
- Tudod mit? Már nem is érdekel. Nyugodtan mond el a többieknek, hogy mi történt! Nekem már úgy is mind1. Már azt se tudom, hogy kit szeretek vagy hogy kit szeressek! - már teljesen felment az agyvizem. Hihetetlen mindent tőlem várnak el.. Már elegem van ebből. Elkezdtem idegesen fel alá járkálni majd a legközelebbi pincérhez mentem és az összes italt le ittam a tálcáról. Az összes pohár üres volt. Végre egy kis alkohol aki nem mondja meg vagy nem teszi tönkre az életemet hanem boldogít inkább. Tudtam jól, hogy az előbbi beszólásom nem fog Kathnek tetszeni, de már az se érdekelt. Vissza mentem Kath-hoz és folytattam.
- Igen azt jól tudom, hogy te megmondod az őszintét vagy ha hazudsz utána azt is megmondod. De én most megmondom már semmi sem érdekel! Szóval tedd nyugodtan még jobban tönkre az életemet. Nem csak te hanem a többiek is.. Legalább van 1 hely ahol nyugalomban lehetek messze tőletek ami jól elvan rejtve és soha se fogjátok megtalálni. - fejeztem be végül a mondandómat és az utolsó italt is egyből lehúztam ami a kezemben volt. Ha most a szívembe kapok karót azt se bánom. Legalább nem kell ezen a világon többet élnem. A lelkek világában megleszek én egyedül nem kell félteni. Hisz addigra ki féltene úgy elfelejtenek mintha valaki kidobott volna egy piszkos zsepit. Türelmesen vártam drága Katherine leordítását vagy egyéb más gonosz módszerét. Állok elébe.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

Katherine Pierce

Hozzászólások száma : 77
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 14.

A villához tartozó kert. Empty
TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert.   A villához tartozó kert. EmptyVas. Nov. 13, 2011 6:12 am

Felvont szemöldökkel bámultam őt. - Szóval ennyit jelentett neked az egész? Megtörtént, és kész? - emeltem fel már a végére én is a hangomat. Én szoktam kihasználni az embereket/vámpírokat, meg mindenféle lényeket, de ők engem nem. Nem lehet az, hogy Stefan-nal csak egy jó estét töltöttünk el, és kész.
Gyorsan lecsillapítottam magamat, hisz kezdenek előjönni.. Amiket egyáltalán nem akarok megmutatni. Az emberi érzéseim. Végre bocsánatot kért, és legyintettem a kezemmel. - Rólunk szeretnék beszélni. - néztem komolyan a szemébe. - Ne próbáld titkolni, hogy semmit sem érzel irántam, Stefan. Nagyon rosszul hazudsz. Átlátok rajtad. - feleltem egyszerűen. Az évek alatt már eléggé kiismertem őt, így nem tud átverni engem.
Elkezdett majd azon nyavalyogni, hogy mi lesz vele ezek után. - Komolyan azt hitted, hogy tudok én titkot tartani? - húztam egy gúnyos mosolyra a számat. Közelebb léptem hozzá, és végig simítottam a mellkasán. - Azért, te se légy ilyen naiv. - pillantottam rá a szempilláim alól. - Viszont, ki tudna kimagyarázni téged Elena-nal. Én. Megmondom, hogy csak hazudtam, és kész. Viszont, ennek ára is van. - mosolyodtam el huncutul.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA villához tartozó kert. Empty
TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert.   A villához tartozó kert. EmptyVas. Nov. 13, 2011 2:29 am

~ To; Katherine~

Ha úgy vesszük szinte majdnem mindent elmondott ott Elena elött. Legszívesebben most eltűntem volna a pokolba. Nem akartam menni se annak ellenére amit itt mond, de végül megragadta a karomat és elhúzott a kertbe.
- Mindjárt jövök Elena. - kiabáltam még vissza utána kirántottam a karomat a kezéből és mentem utána. Mikor hátraértünk egyből meg is kérdeztem tőle.
- Nos látom te így is úgy is elmondod mindenkinek, hogy mi volt ott.. És mit kell ezen beszélni? Megtörtént és ennyi. - mondtam kissé idegesen. Nem Kath tehet róla, hogy most ilyen vagyok csak elegem van ebből az életből. A fenének itatott velem Kath még anno a véréből.. Most itt se lennék hanem a síromban feküdnék békében.. Jobb is lenne. És lehetséges is. Csak egy karó kell hozzá.
- Bocsi csak elegem van már mindenből.. Na akkor mit is akarsz ezen megbeszélni? - kérdeztem rá ismét ás vártam a válaszát. Ehhez a bálhoz se volt kedvem. El se jöttem volna még otthon feküdnék az ágyban, de mivel Care addig nyaggatott, hogy legyek a kísérője míg bele nem mentem.
- Amúgy meg eléggé jól megígérted, hogy nem mondod el senkinek se hisz mikor haza mentem már egyből letámadott Elena, hogy mit csináltunk.. És így ígéred meg? Én marha sejthettem volna, hisz te Ms. Katherine vagy.. Szerencsém volt és sikerült kimagyaráznom magam, de ha megint rá fog kérdezni akkor már nem tok mit mondani neki.. - jelentettem ki idegesen megint.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégA villához tartozó kert. Empty
TémanyitásTárgy: A villához tartozó kert.   A villához tartozó kert. EmptySzomb. Aug. 27, 2011 2:19 am

A villához tartozó kert. 338487
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A villához tartozó kert. Empty
TémanyitásTárgy: Re: A villához tartozó kert.   A villához tartozó kert. Empty

Vissza az elejére Go down
 
A villához tartozó kert.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Lockwood Villa-
Ugrás: