The Vampire Diaries Szerepjáték
Jelentkezz be, vagy ha még nem vagy tag, regisztrálj! =)
The Vampire Diaries Szerepjáték
Jelentkezz be, vagy ha még nem vagy tag, regisztrálj! =)
The Vampire Diaries Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Költözés
Figyelem az oldal elköltözött az alábbi linkre! www.vampsiterpg.hungarianforum.com
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
1. Először is olvasd el a Szabályzatot!
2. Nézz be a Karakterbörzébe!
3. Töltsd ki a Karakterlapot!
4. Ha bármilyen kérdésed van, fordulj az adminokhoz!
5. Vesd bele magad a játékba! =)
Testvéroldal
Az irányításunk alatt van
egy másik VD-s szerepjáték.
Kérlek titeket, hogy ide
is regizzetek :)
vampsiterpg.hungarianforum.com
Karakterbörze
Daniel Stevenson Image-FB4F_4D8C8DD4
A teljes listáért: KATT!
Staff
Daniel Stevenson Damon_Salvatore_nr__2_by_MichaelaSalvatore
Daniel Stevenson 1-01-Pilot-elena-gilbert-11373334-2048-1361 Daniel Stevenson Th_JeremyGilbert
Latest topics
» Silver moon
Daniel Stevenson EmptyHétf. Márc. 05, 2012 10:47 pm by Vendég

» Tinédzserek élete
Daniel Stevenson EmptySzomb. Jan. 14, 2012 4:38 am by Vendég

» Avatar foglalás
Daniel Stevenson EmptySzomb. Jan. 07, 2012 2:09 am by Beezus

» Beezus Navarro
Daniel Stevenson EmptySzomb. Jan. 07, 2012 1:59 am by Beezus

» Játszótárs keresés
Daniel Stevenson EmptySzer. Dec. 07, 2011 10:22 pm by Rose Mary

» Vámpírnaplók szerepjáték a 3. évadtól
Daniel Stevenson EmptyHétf. Dec. 05, 2011 12:59 am by Katherine Pierce

» A város körüli erdő
Daniel Stevenson EmptySzomb. Dec. 03, 2011 5:33 am by Rose Mary

» Vampsite szerepjáték
Daniel Stevenson EmptyPént. Dec. 02, 2011 4:36 am by Elena Gilbert

» Elena szobája
Daniel Stevenson EmptyPént. Dec. 02, 2011 4:25 am by Elena Gilbert


 

 Daniel Stevenson

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégDaniel Stevenson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daniel Stevenson   Daniel Stevenson EmptyVas. Nov. 27, 2011 12:36 am

Nagyon jó lett Very Happy Üdv a játékban másnéven ELFOGADVA! Smile
Vissza az elejére Go down
Daniel Stevenson

Daniel Stevenson

Hozzászólások száma : 1
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 26.
Age : 33
Tartózkodási hely : Mystic Falls

Daniel Stevenson Empty
TémanyitásTárgy: Daniel Stevenson   Daniel Stevenson EmptySzomb. Nov. 26, 2011 12:18 pm

Név: Daniel Stevenson
Faj: ember
Születési dátum: 1988. február 13.
Kor: 23
Nem: férfi
Foglalkozás: forgatókönyvíró, helyettesítő tanár (történelem, művészet történelem)
A karakter tulajdonságai: Félénk, visszahúzódó, nem szívesen nyilatkozik a megánéletéről. A felszín alatt nagyon romantikus és szenvedélyes tud lenni, akinek megnyílik hamar a szívébe zárja. Valahol mélyen elnyomottan benne rejtőzik egy vadállat. Ha örjöngeni kezd megállíthatatlanná válik, ám erre nincs sokszor példa, mert tűrőképessége kiüti a magas cét. Kreatív, szeret rajzolni.
Kinézet: Dús hpsszú szempillák alól kinéző mély gesztenye barna szempár. Laza, engedetlen, kócos bana hajtincsek. Erős ívű állát borosták, kecskeszakáll teszi markánsabbá. Magas ( 197 cm ) szálkásan izmos, arányos testalkat. Tartása enyhe gerincferdülésre, sok írásra, papír felett görnyedére utal. A laza kényelmes ruhákat kedveli, amelyek rendkívül jól állnak neki.
A karakter arca: Orlando Bloom


Daniel Stevenson Obloom

Előtörténet:
1988-ban láttam meg a napvilágot Kaliforniában, egy orvos házaspár első gyermekeként. Utánam még négy gyermekük született, így három húgom és egy öcsém van. Édesapánk, mikor tizenöt éves voltam, elutazott egy hosszú üzleti útra. Sosem tért haza, nem tudni miért.
Édesanyám teljesen összeomlott, mély depresszióba süllyedt, és teljesen a munkájába temetkezett, abban keresett vígaszt. Így az egész családról való gondoskodás terhe a legidősebb fiúgyermek vállára, vagyis rám nehezedett. A gimnázium mellett -kiskorom óta forgatókönyvírónak készültem, habár szüleim elenezték, lévén orvosi pályára szántak, de végül kibékültek legidősebb fiuk döntésével- többek között újságkihordással foglalkoztam, és éjszakai állást vállaltam pincérként egy apró étteremben.
Eltelt három év, édesanyám néha már kezdett újra a családunkkal is foglalkozni. Éreztem, eljött az én időm. Belekóstoltam a nagybetűs Életbe. Ittam, drogoztam, faltam a nőket, rengetegen megfordultak az ágyamban. Nem voltam szerelmes, számomra csak testi vonzalom volt mindez. A jókisfiús, visszahúzódó álca mögött, amivel elcsavartam sok nő fejét valahol lappangott bennem az állat. Akkor sem éreztem lelkiismeretfurdalást, mikor megismerkedtem egy 27 éves, házas, igazán dögös, érett nővel, Elizával, aki nem volt holmi fiatal, éretlen fruska, mint az eddigiek. Érdekházasság volt. A férje egy 50-es, gazdag bankár, aki beleszeretett Elizába. A szülők sok pénzért mindenbe belementek. Eliza boldogtalan volt, s az én karjaimban keresett vigaszt. 18 éves voltam, fiatal és bolond. Halálosan beleszerettem. A férje sokszor volt úton, olyankor mindig nála laktam. Anyámat nem érdekelte, mit csinálok. Egyedül a testvéreim hiányoztak ilyenkor, de Elizáért még az életem is odaadtam volna... Nem tudom, ő hogyan érzett irántam, de akkor, a szerelmem rózsaszín ködén át úgy éreztem, szeret. Azt az álmot dédelgettem magamban, hogy együtt megszökünk, itt hagyjuk kaliforniát örökre, és New Yorkban élünk együtt boldogan, szerelemben. Én írom a forgatókönyveim, ő otthon neveli közös gyermekeinket.
Hirtelen jött, a semmiből. Egyik napról a másikra kerített hatalmába az ismeretlen eredetű betegség, amellyel rövidesen kórházba kerültem. Kómába zuhantam, amiből két hónap múlva tértem magamhoz. Az orvosok azt mondták, csoda, hogy túléltem.
Első utam természetesen csakis Hozzá vezetett... Talán mert rossz előérzet gyötört...? Esetleg ennyire elviselhetetlen volt a hiánya...? Már nem emlékszem... már csak egy elhomályosult kép... de Arra... arra tisztán emlékszem... Volt másolt kulcsom a házhoz, csöndben nyitottam a hátsóajtót... Nem volt hatalmas villa, személyzetet se tartottak. Egyenesen a főlépcső felé vettem az irányt. Rendkívül furcsának találtam ezt a halott csendet, és a rendkívüli hideget... Felrohantam az első emeletre, és félve nyitottam be a jól ismert hálószobába, ahol annyi szép éjszakát éltünk át együtt.
...És ott feküdt Ő. Vérbefagyva a fehérarany ágynemű közepén szívenszúrva szétnyílt fehér selyemköntösében... mint egy porcelán marionettbaba, kinek elvágták a zsinórjait...
Téboly.
Ez volt az első szó, ami megfordult a fejemben... Őrület... betöltötte a tudatom, moccanni se bírtam... Végül megmozdítottam a jobb lábam, majd a balt is... Ekkor pillantottam meg a másik holttestet... Falnak döntve hátát ült a falnál, kövéren, csúnyán, mint egy elintézett béka. Fejéből a golyó ütötte seben át még enyhén szivárgott a már alvadó vér. Úgy tűnik fény derült mindenre... és ezzel két ember élete ért szörnyű véget...
El kell tűnnöm innen... örökre el kell hagynom ezt a helyet...
Úgy rohantam ki a házból, mintha legalább ezer ördög loholna a nyomomban... Két percembe tellett, amíg összecsomagoltam a holmim és magamhoz ragadtam a hosszú évek munkája alatt véres verítékkel összekuporgatott vagyonom és magam mögött hagyva korábbi életemet utaztam el Cambridge-be.

5 évvel később


Sikeresen végeztem a Harvardon, mint író. Múltam azóta is kísért. Rájöttem, a nagyvárosi élet nem nekem való, így az emlékek elől menekülve most egy kisváros, Mystic Falls adhat megnyugvást, itt készülök letelepedni. Azóta nem bízom a szerelemben, tudom, annak úgyis csalódás (vagy halál) a vége. Sosem tudtam meg, mit érezhetett irántam... Újra falom a nőket, mint annakelőtte. Rendszeresen leiszom magam, és amikor épp nem egy lány lábai közt élvezem az élet számomra még nyújtható szépségeit, a forgatókönyveimen dolgozom. Az életem kisiklott medréből, már akkor, mikor családom elől menekülve először találtam magam nők karjaiban. Ha bízhatok még megérzéseimben, talán ebben a kisvárosban lelem meg testi-lelki békémet...
Vissza az elejére Go down
 
Daniel Stevenson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Karakterek :: Emberek-
Ugrás: